Επιλογή Σελίδας

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ – 2019

Το Γραφείο Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ ξεκινάει και φέτος δυναμικά την προετοιμασία για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, τον ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2019 που θα πραγματοποιηθεί 9 & 10 Νοεμβρίου 2019. Αξίζει να σημειωθεί πως από φέτος ο Μαραθώνιος της Αθήνας γίνεται αγωνιστικό διήμερο, με τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ να μεταφέρεται πλέον το απόγευμα του Σαββάτου (δηλ. στις 9 Νοεμβρίου 2019) ενώ θα διεξαχθεί ένας ενιαίος Αγώνας 5χλμ το πρωί με αυξημένο όριο συμμετοχής.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου έχει ήδη εξασφαλίσει ομαδική συμμετοχή για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και στους τρεις αγώνες (των 5 χλμ., των 10 χλμ και τον Μαραθώνιο) και έτσι θα είναι και φέτος παρούσα, με την #ELLOKTEAM, στην οποία σας προσκαλούμε και πάλι να συμμετάσχετε!!!

Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία η οποία θα σας μείνει αξέχαστη ενώ ταυτόχρονα με την παρουσία μας θα δώσουμε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους τους συνανθρώπους μας που νοσούν από καρκίνο και προσπαθούν να αντλήσουν ελπίδα και δύναμη.

Φέτος θα υιοθετήσουμε το νέο σύνθημα της UICC για την παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου #IAmAndIWill και θα ετοιμάσουμε τα νέα T – SHIRTS της ΕΛΛΟΚ, για όλους τους συμμετέχοντες ως αναμνηστικό δώρο για τη συμμετοχή τους.

Οι δηλώσεις πρόθεσης Συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν μέχρι τέλος Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες και επιπλέον λεπτομέρειες μπορείτε να λάβετε από την κυρία Ελίνα Αλεξοπούλου, Υπεύθυνη Γραμματείας της ΕΛΛΟΚ στο τηλέφωνο 210 – 7710335 και στο email: office@ellok.org