Επιλογή Σελίδας

ΜΑΙΟΣ : Μήνας ενημέρωσης για τον Καρκίνο της Ουροδόχου Κύστης

O Mάιος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης, που είναι ο πέμπτος κοινότερος καρκίνος στο Δυτικό κόσμο και ο δεύτερος σε συχνότητα καρκίνος του ουρογεννητικού συστήματος μετά τον καρκίνο του προστάτη.

Με περισσότερους από 175.000 Ευρωπαίους που διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με καρκίνο της ουροδόχου κύστης, που είναι  η 4η αιτία εμφάνισης καρκίνου στη χώρα μας[1], απαιτείται να γίνουν περισσότερα για να μειωθούν οι επιπτώσεις του καρκίνου στους ασθενείς αυτής της κατηγορίας.

Η ΕΛΛΟΚ συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή εκστρατεία ενημέρωσης με δράσεις που σκοπό έχουν να ενεργοποιήσουν τόσο τα μέλη της όσο και το ευρύ κοινό της χώρας μας

Mάθετε περισσότερα…..

  • Αναρτούμε το slider της καμπάνιας στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου μας, στο προφίλ μας στο Facebook και το twitter
  • Δηλώνουμε συμμετοχή στη καμπάνια Thunderclap

Επιτρέπει σε πολλά άτομα μιας διαδικτυακής ομάδας (στη περίπτωση μας στις οργανώσεις ασθενών) που υποστηρίζουν την καμπάνια για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης να στείλουν το ίδιο μήνυμα από το λογαριασμό τους, την ίδια ημερομηνία και ώρα.

www.thunderclap.it/projects/56147-united-against-bladder-cancer
  • Προσθέτουμε τις φυσσαλίδες twibbon για να δημιουργήσουμε ενδιαφέρον για το προφίλ μας στο twitter και το Facebook

Ζητούμε από τα μέλη και τους φίλους μας να προσθέσουν τις φυσαλίδες υποστήριξης για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης στη φωτογραφία του προφίλ τους και να ανεβάσουν το μήνυμα το μήνυμα στήριξης («Υποστηρίξτε τις φυσαλίδες για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης #BladderCancer, προσθέστε ένα Twibbon bit.ly/2poTPtF’’).

www.twibbon.com/Support/bubbles-for-bladdercancer-2

  • Εντάσσουμε την ενημέρωση για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης στις δραστηριότητες των μελών μας. Η ΕΛΛΟΚ μπορεί να σας βοηθήσει στο σχεδιασμό της.H καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης θα κλείσει με εκδηλώσεις που θα κάνουν οι συμμετέχουσες οργανώσεις με θέμα «Φυσαλίδες για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης». Οι «Φυσαλίδες για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης» είναι μια πρωτοβουλία της οργάνωσης ασθενών Fight for Bladder Cancer από το Ηνωμένο Βασίλειο

Παράλληλα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ήδη η πρωτοβουλία της ΕΛΛΟΚ έχει την θερμή υποστήριξη της ΕΑΟ-Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της ΕΕΟΟΓΕΚ-Ελληνικής Ερευνητικής Ομάδας Ουρο – Γεννητικού Καρκίνου  και της ΙΑΕ-Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών.