Επιλογή Σελίδας

SAVE THE DATE: 2ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ & ΕΤΓΣ 2 – 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το 2ο Ετήσιο Συνέδριο και η 2η Γενική Συνέλευση της ΕΛΛΟΚ, πρόκειται να διεξαχθούν στις 2-4 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα. Ο τόπος, το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν έγκαιρα σε όλους και θέλουμε να αναφέρουμε ότι, μετά την περσινή επιτυχία του Συνεδρίου μας, ο πήχης και οι προσδοκίες για φέτος είναι πολύ υψηλές.

6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ : Αθήνα 21 Νοεμβρίου

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών – Patients in Power Conference αποτελεί και φέτος τον ετήσιο θεσμό που συγκεντρώνει τα μέλη περισσότερων από 80 Συλλόγων Ασθενών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με στόχο την ανοιχτή ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών και τον συντονισμό των δράσεων τους για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων τους. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Όπως κάθε χρόνο το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει την πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ των ασθενών, των εκπροσώπων των φορέων και Οργανισμών υγείας, της Πολιτείας και των άλλων επαγγελματιών Υγείας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα πάνελ συζήτησης με στόχο τη χάραξη πολιτικών για τη διαμόρφωση ενός πραγματικά ασθενοκεντρικού συστήματος Υγείας.

 Πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.