Επιλογή Σελίδας

Νέα Μέλη – Νέα Δυναμική

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πλέον και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Κυκλάδων με έδρα τη Σύρο, και ο Σύλλογος Στήριξης καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με δύναμη για τη ζωή» με έδρα τη Ρόδο είναι τα νέα μέλη της ΕΛΛΟΚ. Έτσι πλέον ο αριθμός των μελών μας ανέρχεται στα 27. Η οικογένεια της ΕΛΛΟΚ, καλωσορίζει τα νέα μέλη της και θέλει να τα συγχαρεί για την απόφαση να ενώσουν τη φωνή τους με τη φωνή όλων των ασθενών με καρκίνο στην Ελλάδα.

Η χώρα μας, με τον πλούσιο νησιωτικό της ιστό έχει παράλληλα και ιδιαίτερες ανάγκες για τους ανθρώπους της. Μακριά από τα μητροπολιτικά κέντρα, χωρίς ουσιαστικές υποδομές για την κάλυψη των αναγκών των ογκολογικών ασθενών, τα νησιά μας αποτελούν μία σύγχρονη πρόκληση του 21ου αιώνα. Πλέον η ΕΛΛΟΚ, μετρά 5 συλλόγους από τη νησιωτική χώρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς προσθέτει επιπλέον αξία και ισχύ στο έργο μας και ενισχύει τις διαπραγματευτικές μας δυνατότητες.

Η ΕΛΛΟΚ μεγαλώνει και τα νέα μέλη που προστίθενται συνεχώς μας δίνουν δύναμη και ευθύνη. Η κοινότητα των ασθενών με καρκίνο, συνασπισμένη γύρω από την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ, γίνεται κάθε μέρα, κάθε μήνα πιο δυνατή.