Επιλογή Σελίδας

Συνάντηση με θέμα «Προτάσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ προς τους ογκολογικούς ασθενείς», είχε η Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΟΚ με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κο Σωτήρη Μπερσίμη στις 24 Αυγούστου, στα γραφεία του Οργανισμού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της ΕΛΛΟΚ  στις αρχές Αυγούστου και σε συνέχεια της επαφής που υπήρξε για το θέμα της κάλυψης και αποζημίωσης της διαγνωστικής εξέτασης ONCOTYPE DX. Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να τεθούν υπόψη του κου Μπερσίμη τα προβλήματα που συναντούν οι ασθενείς με καρκίνο κατά την επαφή τους με τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και επίσης να κατατεθούν προτάσεις αναφορικά με την επίλυση πάγιων αιτημάτων των ογκολογικών ασθενών.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ο Πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ, αφού ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που τέθηκαν από την κα Αποστολίδου,  δέχθηκε το δίκαιο των αιτημάτων, αλλά και την ορθή προσέγγιση από την ΕΛΛΟΚ.  Στη συνέχεια, ενεργώντας άμεσα για μία ακόμη φορά, ξεκίνησε τις διαδικασίες επίλυσης και αντιμετώπισης των προβλημάτων που τέθηκαν με σχετικό υπόμνημα από την ΕΛΛΟΚ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.