Επιλογή Σελίδας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΟΚ - WIND

Μία μοναδική συνεργασία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και συνεχίζει μεταξύ της ΕΛΛΟΚ και της WIND με την οποία, όλοι οι Σύλλογοι που είναι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας σε πολύ χαμηλές τιμές με τα προγράμματα ΕΛΛΟΚ – WIND.

Τα προγράμματα έχουν πλέον ανανεωθεί για να προσφέρουν περισσότερο internet (δεδομένα), σύμφωνα με τις δικές επιθυμίες. Έχουμε στη διάθεσή σας τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας στα οποία μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες από την υπεύθυνη του προγράμματος, καθώς αυτό δεν διατίθεται από το δίκτυο καταστημάτων της WIND και να προχωρήσετε σε νέες συνδέσεις.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Υπεύθυνη : Γιώτα Αντωνίου
Τηλ. : 6932323510 / 2314 012 624
Email: t.kardakos@yahoo.gr

Να τονίσουμε ότι η συμφωνία αφορά και όλα τα μέλη των Συλλόγων σας, (τους ασθενείς, τις οικογένειές τους, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους, τους φροντιστές και όλα τα μέλη των συλλόγων ασθενών με καρκίνο που είναι μέλη της ΕΛΛΟΚ), ώστε να μπορούν να αποκτήσουν πολύ οικονομικά προγράμματα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, με εγγυημένη χαμηλή τιμή, ακόμη και μετά τη λήξη του συμβολαίου. Εκτός αυτού υπάρχει και ποσό επιδότησης, για όλους όσους κάνουν χρήση των προγραμμάτων.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα νέα προγράμματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Γιώργο Καπετανάκη (τηλ. 6944608385 email : George.kapetanakis@ellok.org) ή την κα Ελίνα Αλεξοπούλου (τηλ. 210 7710335 email : office@ellok.org)