Επιλογή Σελίδας

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου και της WIND στον τομέα της παροχής τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών για τα μέλη μας με τα νέα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα ΕΛΛΟΚ – WIND.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η WIND επιθυμεί να δείξει εμπράκτως την υποστήριξή της στους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους, αλλά και αναγνωρίζει το έργο της ΕΛΛΟΚ και των Οργανωμένων Συλλόγων των ασθενών με καρκίνο στη χώρα μας και ενισχύει τη φωνή τους, ξεκινώντας ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, με τα προγράμματα ΕΛΛΟΚ – WIND.

Συγκεκριμένα, η ΕΛΛΟΚ και Συνεργάτες της WIND, ήρθαν σε συμφωνία, προκειμένου να καταφέρουν να εξασφαλίσουν για τους Συλλόγους που είναι μέλη της ΕΛΛΟΚ, αλλά και για τα μέλη τους και τις οικογένειές τους, πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, αλλά και σταθερής, σε πολύ καλές τιμές, πολύ κάτω από τους επίσημους τιμοκαταλόγους και ταυτόχρονα επιπλέον πλεονεκτήματα για όσους συμμετάσχουν, όπως τα παρακάτω:

  • Εγγύηση της τιμής και μετά τη λήξη του Συμβολαίου
  • Δυνατότητα επέκτασης για απεριόριστη επικοινωνία όλων των μελών μας μεταξύ τους
  • Δυνατότητα μεταφοράς του αριθμού από άλλη εταιρεία,
  • Δυνατότητα χορήγησης νέου αριθμού
  • Δυνατότητα δωρεάν επικοινωνίας με το εξωτερικό
  • Δυνατότητα ένταξης καρτοκινητού WIND, σε κάποιο πακέτο
  • Δώρο εγγραφής σε κάθε συνδρομητή ανεξάρτητα του πακέτου επιλογής
  • Ειδική τιμή για τη μεταφορά και του σταθερού του τηλεφώνου

Το πρόγραμμα ΕΛΛΟΚ – WIND αποτελείται από δύο ξεχωριστά μέρη:

Α.  ΣΥΛΛΟΓΟΙ (ΑΦΜ ΣΥΛΛΟΓΟΥ) : Μπορείτε να αποκτήσετε αριθμούς κινητών τηλεφώνων (όσους χρειάζεστε)  στο ΑΦΜ του Συλλόγου σας. Εδώ υπάρχουν δύο πακέτα τα οποία επισυνάπτουμε συνημμένα. (Όσοι Σύλλογοι συμμετάσχουν, θα μπορούν να μιλούν μεταξύ τους δωρεάν απεριόριστα με την προσθήκη υπηρεσίας )

Β. ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΦΜ) : Όλα τα μέλη σας, καθώς και οι οικογένειές τους, μπορούν να ενταχθούν σε ένα από τα τρία πακέτα της προσφοράς που θα βρείτε επίσης συνημμένα, ανάλογα με τη χρήση που επιθυμούν να κάνουν. (Όσα άτομα, μέλη όλων των συλλόγων, συμμετάσχουν θα μπορούν να μιλάνε μεταξύ τους δωρεάν, σε όλη την Ελλάδα, σε όποιον σύλλογο κι αν ανήκουν με την προσθήκη της ανάλογης υπηρεσίας. Π.χ. θα μπορεί το μέλος ενός συλλόγου της Αθήνας να μιλά δωρεάν με ένα μέλος του συλλόγου της Πάτρας ή κάποιας άλλης πόλης)

Προκειμένου να πετύχουμε τις συγκεκριμένες τιμές και με δεδομένο ότι αποτελεί προσφορά ειδικού τμήματος της WIND, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί και διαδικασίες τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσουμε:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ – ΔΙΕΥΚΡΥΝΥΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα ΕΛΛΟΚ – WIND, αφορά μόνο τους συλλόγους που είναι μέλη της ΕΛΛΟΚ και τα μέλη τους. Γι αυτό, θα πρέπει να ενημερώνεται η ΕΛΛΟΚ, από τους συλλόγους που επιθυμούν να ενταχθούν ώστε να δοθεί η έγκριση προς της εταιρεία και να προχωρήσει η διαδικασία. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη των συλλόγων, τις οικογένειές τους, τους εθελοντές και τους φροντιστές τους. Θα πρέπει οι σύλλογοι να ενημερώνουν κάθε φορά την ΕΛΛΟΚ με email σχετικά με τα άτομα που θα επιθυμούν να ενταχθούν στα προγράμματα και να προχωράει η έγκριση.

Η συνεργασία δεν ισχύει για τα καταστήματα της WIND. Να μην απευθύνεστε στα καταστήματα της WIND γιατί δεν έχουν καμία σχέση με το πρόγραμμα ΕΛΛΟΚ – WIND. (ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) Η διαδικασία θα γίνεται με τηλεφωνική κλήση σε συγκεκριμένο συνεργάτη της WIND ό οποίος θα αναλαμβάνει την διεκπεραίωση. Με ένα απλό τηλεφώνημα θα γίνεται η Σύνδεση.

Στο πρόγραμμα ΕΛΛΟΚ – WIND δεν μπορούν αν ενταχθούν οι ήδη υπάρχουσες συνδέσεις συμβολαίων στη WIND, λόγω εσωτερικών κανονισμών της εταιρείας. Μπορούν όμως να ενταχθούν τα καρτοκινητά της WIND μετατρεπόμενα σε συμβόλαια. Για κάθε πληροφορία σχετικά με το εν λόγω πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεστε στον κο Γεώργιο Καπετανάκη, Γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΛΛΟΚ ( george.kapetanakis@ellok.org)

Για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση

Καίτη Αποστολίδου

Πρόεδρος