Επιλογή Σελίδας

Όπως σας ενημερώσαμε και στο προηγούμενο Newsletter, στo πλαίσιo της καμπάνιας που κάνει φέτος η ΕΛΛΟΚ για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τον ουρογεννητικό καρκίνο, οργανώνει την 1η Πανελλήνια Έρευνα που απευθύνεται σε ασθενείς με εμπειρία καρκίνου των Νεφρών και της ουροδόχου κύστης.

Θέλουμε και πάλι να τονίσουμε ότι σκοπός μας είναι να αναδείξουμε ανάγκες και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι ασθενείς και να επεξεργαστούμε λύσεις και απαντήσεις επί αυτών. Να θυμίσουμε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν και για την εξαγωγή συμπερασμάτων για τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας σε σχέση με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα παρουσιαστούν στην ημερίδα για τον ουρογεννητικό καρκίνο στις 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλες τις οργανώσεις των ασθενών και φίλων να στηρίξουν την έρευνα, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Νοεμβρίου, προτρέποντας τα μέλη τους που νοσούν ή έχουν νοσήσει από τους παραπάνω τύπους καρκίνου, να συμμετάσχουν ώστε να υπάρξει ικανός αριθμός συμμετοχών που θα εξασφαλίσει την επιτυχία της έρευνας και θα δώσει την πραγματική διάσταση των συνθηκών στη χώρα μας.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την έρευνα εδώ.