Επιλογή Σελίδας

Παγκόσμια Ημέρα Επιβίωσης από τον Καρκίνο 2 Ιουνίου 2019

Παγκόσμια Ημέρα Επιβίωσης από τον Καρκίνο 2 Ιουνίου 2019

Μια ημέρα για να γιορτάσουμε τη ζωή, μια ημέρα για να δείξουμε ότι κάποιες φορές η ζωή μετά την εμπειρία με τον καρκίνο μπορεί να είναι καλύτερη κι από πριν ή να είναι αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα.

Είναι μια μέρα για όλους, επιζώντες, ασθενείς, συγγενείς, φίλους, γιατρούς, νοσηλευτές, εθελοντές, αλλά και για όσους μας λείπουν.

Οι επιζώντες είναι πολύτιμη πηγή πληροφόρησης, υποστήριξης, ελπίδας και έμπνευσης για εκείνους που εξακολουθούν να αγωνίζονται με την ασθένεια.

Θυμηθείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει, όχι πόσο μακριά πρέπει να πάτε. Μπορεί να μην είστε εκεί που θέλατε να είστε, αλλά ούτε είστε εκεί που ήσασταν.

#ΓιορτάζουμετηνΖωη και να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.

 

Παγκόσμια Ημέρα Επιβίωσης από τον Καρκίνο 2 Ιουνίου 2019Μια ημέρα για να γιορτάσουμε τη ζωή, μια ημέρα για να δείξουμε ότι κάποιες φορές η ζωή μετά την εμπειρία με τον καρκίνο μπορεί να είναι καλύτερη κι από πριν ή να είναι αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα.Είναι μια μέρα για όλους, επιζώντες, ασθενείς, συγγενείς, φίλους, γιατρούς, νοσηλευτές, εθελοντές, αλλά και για όσους μας λείπουν.Οι επιζώντες είναι πολύτιμη πηγή πληροφόρησης, υποστήριξης, ελπίδας και έμπνευσης για εκείνους που εξακολουθούν να αγωνίζονται με την ασθένεια.Θυμηθείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει, όχι πόσο μακριά πρέπει να πάτε. Μπορεί να μην είστε εκεί που θέλατε να είστε, αλλά ούτε είστε εκεί που ήσασταν.#ΓιορτάζουμετηνΖωη και να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.

Gepostet von ΕΛΛΟΚ-Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου Hellenic Cancer Federation am Samstag, 1. Juni 2019