Επιλογή Σελίδας

Με σύνθημα το  #WECANICAN , το επίσημο σύνθημα για την παγκόσμια ημέρα καρκίνου την τριετία 2016 -2018, θα συμμετάσχει για 1η φορά η ΕΛΛΟΚTeam στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου.   Μαζί μπορούμε και οφείλουμε να εμπνεύσουμε, να αναλάβουμε δράση, να μιλήσουμε για την πρόληψη, να δημιουργήσουμε σχολεία, χώρους εργασίας και πόλεις που σέβονται τους κανόνες υγιεινής, να βελτιώσουμε την πρόσβαση στην ογκολογική φροντίδα, να υποστηρίξουμε την επανένταξη στην εργασία, να συμμετάσχουμε στη διαμόρφωση των πολιτικών υγείας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε τη διαφορά.

Την ίδια στιγμή, o καθένας μας μπορεί και οφείλει να κάνει επιλογές υγιεινού τρόπου ζωής, να καταλάβει ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές, να αγαπήσει και να αγαπηθεί, να ζητήσει υποστήριξη, να κάνει τη φωνή του να ακούγεται, να επιστρέψει στην εργασία και την κοινωνική ζωή, να πάρει στα χέρια του τον έλεγχο της ζωής του ακόμη και μετά τη διάγνωση του με καρκίνο και να παλέψει.

Αυτά τα μηνύματα και πολλά άλλα θα επιδιώξει να μεταδώσει η 1η ΕΛΛΟΚTeam στον κόσμο, με αισιοδοξία, πίστη, δυναμισμό και πείσμα. Θέλουμε να τρέξουμε για τη ζωή στον σημαντικότερο αγώνα του κόσμου, εκεί που ονειρεύονται να συμμετάσχουν χιλιάδες άνθρωποι απ όλο τον κόσμο και να δώσουμε ελπίδα και δύναμη σε όλους εκείνους που αγωνίζονται και παλεύουν τον αγώνα της ζωής. Η ομάδα μας δεν είναι μεγάλη, αλλά αποτελεί τον αρχικό πυρήνα, ο οποίος είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιαστεί από όλους σας και θα εξελιχθεί σε θεσμό για την ΕΛΛΟΚ. Στην ομάδα μας συμμετέχουν άτομα από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, την Κατερίνη, την Πάτρα, το Ηράκλειο Κρήτης. Από τώρα λοιπόν σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας την επόμενη χρονιά και να κάνουμε την παρουσία μας ακόμη πιο δυναμική.

Στην προσπάθεια αυτή, έχουμε μαζί μας, ευγενικό υποστηρικτή, συμπαραστάτη και χορηγό τον Ραδιοφωνικό σταθμό METROPOLIS 95,5 του ομίλου ΜΜΕ METROMEDIA, ο οποίος συμβάλει να κάνουμε την προσπάθειά μας γνωστή και ταυτόχρονα να στείλουμε τα μηνύματά μας σε κάθε γωνιά της χώρας μας . Ευχαριστούμε πολύ το METROPOLIS 95,5 και τον όμιλο METROMEDIA για την προσφορά του.