Επιλογή Σελίδας

Με σύνθημα το  #WeCanICan , το επίσημο σύνθημα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου την τριετία 2016 -2018, συμμετείχε για πρώτη φορά η ΕΛΛΟΚTeam στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που  διεξήχθη στις 12 Νοεμβρίου.

Στόχος μας ήταν μεταξύ άλλων, να μεταφέρουμε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλους τους ασθενείς με καρκίνο στη χώρα μας και να τονίσουμε την ανάγκη να δράσουμε όλοι μαζί προκειμένου να επιτύχουμε  αποτελεσματική αντιμετώπιση και έλεγχο του καρκίνου από το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Το 2018 η ΕΛΛΟΚTeam θα είναι και πάλι παρούσα στον επόμενο Μαραθώνιο της Αθήνας. Αυτή  τη φορά, θέλουμε να είμαστε περισσότεροι και να δημιουργήσουμε μία ακόμη μεγαλύτερη ομάδα.

Όσοι ήταν μαζί μας είμαστε σίγουροι ότι απολαύσανε μία μοναδικά όμορφη εμπειρία. Σημειώστε ότι για την επόμενη χρονιά οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι το Μάιο του 2018.

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι είμαστε ανοικτοί σε προσκλήσεις για να συμμετάσχουμε σε διοργανώσεις που πρόκειται να γίνουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και γι αυτό ενημερώστε μας έγκαιρα ώστε να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε τη συμμετοχή μας.

Χορηγός της ΕΛΛΟΚ για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός METROPOLIS και ο Όμιλος ΜΜΕ METROMEDIA, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ για την συνδρομή τους στην προσπάθειά μας.  Διαβάστε περισσότερα την ΕΛΛΟΚTeam και δείτε φωτογραφίες εδώ.