Επιλογή Σελίδας

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη στις 11/09/1962. Είμαι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών.

Σπούδασα Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Εμπορική Διαχείριση, Δημόσιες Σχέσεις και εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα, από το 1983 – 2010. Από το 2017 φοιτώ στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το 2007 ο καρκίνος μου στέρησε αναπάντεχα ξαφνικά την μητέρα μου, γεγονός που έγινε αφορμή ώστε η πρόληψη να αποτελεί προτεραιότητά μου.

Το 2011 στον ετήσιο έλεγχο ανακάλυψα τον καρκίνο μου στον μαστό, σε πρώιμο στάδιο, προχώρησα σε χειρουργείο μαστεκτομής & λεμφαδένων χωρίς ωστόσο να χρειαστούν περαιτέρω θεραπείες πλην μόνο της ορμονοθεραπείας.

Το 2012 ως μέλος του συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ έγινα κομμάτι μιας μεγάλης οικογένειας.

Το 2013 εκπαιδεύτηκα ως εθελόντρια με σκοπό να μπορέσω να σταθώ δίπλα στην γυναίκα που νοσεί κι έχει την ανάγκη στήριξης κι ελπίδας κι επί πλέον να μιλήσω και να στείλω το μήνυμα της πρόληψης, όπως το βίωσα, με στόχο την απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού.

Το 2015 εκλέχθηκα στο Δ.Σ. του συλλόγου και από την θέση της Γ. Γραμματέως με υπευθυνότητα, ομαδικότητα, ευαισθησία, αγάπη και διάθεση για προσφορά υπηρέτησα τους σκοπούς του και εργάστηκα σε δράσεις, ομιλίες, εκδηλώσεις και σεμινάρια ενημέρωσης.

Ασύγκριτο παραμένει για εμένα το αίσθημα της αλληλεγγύης και η συγκίνηση που νιώθω τις στιγμές που χρειάζεται να στηρίξω γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω αυτήν την προσπάθεια, έχοντας ως προτεραιότητα το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και το έργο του.

Από το 2015, ως εκπρόσωπος του συλλόγου στην ΕΛΛΟΚ , με την ενεργή παρουσία μου στα συνέδρια αποκόμισα γνώσεις για πολλά ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον καρκίνο και την αντιμετώπισή του. Σκοπός της συμμετοχής μου στην ΕΛΛΟΚ είναι η δύναμη που αποκομίζουμε όντας μέλη μιας μεγάλης οικογένειας, αποκτώντας γνώση και δυνατή φωνή για όλα εκείνα τα σημαντικά που προσδιορίζουν την καθημερινότητα και την συνέχεια ενός ασθενή.