Επιλογή Σελίδας

«ΔιαβάΖΩντας υπεύθυνα για τον καρκίνο…»

When

17/04/2019    
2:00 μμ - 8:00 μμ

Where

Φόρτωση χάρτη...

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ συμμετέχει στην Ημερίδα Ενημέρωσης για το κοινό “ΔιαβάΖΩντας υπεύθυνα για τον καρκίνο”, που διοργανώνει η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας ΕΟΠΕ – Τα Νέα της Ογκολογίας, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, από τις 14.00 ως τις 20.00 στο Αμφιθέατρο “Άλκης Αργυριάδης” του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια (Πανεπιστημίου 30).

Εκ μέρους της ΕΛΛΟΚ στην ημερίδα θα συμμετέχουν: η κα. Καίτη Αποστολίδου, Πρόεδρος, η κα. Ελένη Ντελιοπούλου, Αντιπρόεδρος, ο κος. Γιώργος Καπετανάκης, Γενικός Γραμματέας και η κα. Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Ταμίας.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας Ενημέρωσης για το Κοινό με τίτλο «ΔιαβάΖΩντας υπεύθυνα για τον καρκίνο…», που διοργανώνει η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, θα συζητηθούν θέματα γύρω από τον καρκίνο, όπως η επικοινωνία ασθενών και ιατρών την εποχή του διαδικτύου, η πρωτογενής και η δευτερογενής πρόληψη, οι μύθοι και οι αλήθειες για την ινδική κάνναβη, ο ρόλος της κληρονομικότητας, αλλά και η εμπειρία του καρκίνου μέσα από το πρίσμα της λογοτεχνίας και της φιλοσοφίας.

Δείτε περισσότερα για την ημερίδα: https://bit.ly/2UWdxxb