Για 12η χρονιά, η Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Εταιρεία Μελέτης Κλωνικής Ετερογένειας της Νεοπλασίας και το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας Καρκίνου, διοργανώνουν το Σεμινάριο Μοριακής Ογκολογίας.
Σκοπός του είναι η διήμερη εκπαίδευση και ενημέρωση σε γνώσεις Μοριακής Ογκολογίας και Στοχεύουσας Θεραπείας, η γόνιμη αλληλεπίδραση και η συζήτηση περιστατικών.
Ο Γραμματέας της ΕΛΛΟΚ κ. Γ. Καπετανάκης θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την Τελετή Έναρξης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στις 20:45.
Η Πρόεδρος της ΕΛΛΟΚ κ. Κ. Αποστολίδη θα προεδρεύσει στο στρογγυλό τραπέζι ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙ PD1/PDL1 ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ-ΚΛΙΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ (ESMO, NCCN GUIDELINES), την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 20:00–20:45.