Επιλογή Σελίδας
Χρύσα Καρακάνα

Χρύσα Καρακάνα

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης

Η Χρύσα Καρακάνα έχει πραγματοποιήσει τις σπουδές της και την εκπαίδευσή της στο Λονδίνο. Έχει ειδικευθεί στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική θεραπεία αντιμετωπίζοντας πληθώρα δύσκολων περιστατικών με χρόνιες διαταραχές, κρίσεις πανικού, άγχους, κατάθλιψης και χρόνιες παθήσεις όπως σακχαρώδης διαβήτης, σκλήρυνση καθώς πολύ ενεργά καρδιοαγγειακές και νεοπλασματικές ασθένειες – καρκίνος.
Την τελευταία δεκαετία είναι ενεργό μέλος και εθελόντρια του συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης ως υπεύθυνη των ομάδων ψυχολογίας των ασθενών και φροντιστών ασθενών και για πολλά έτη παρέχει ατομική συμβουλευτική στα μέλη του συλλόγου. Επίσης συντονίζει και καθοδηγεί το πρόγραμμα ενδονοσοκομειακής στήριξης ασθενών.
Υπεύθυνη οργάνωσης επιστημονικών ενημερωτικών ομιλιών του συλλόγου για τα μέλη και μη, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες (ιατρούς) σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο. Δραστηριοποιείται ενεργά σε ότι αφορά τον καρκίνο συμμετέχοντας σε συνέδρια και ομιλίες ως συντονίστρια καθώς & ως ομιλήτρια.
Ασκεί το επάγγελμά της ιδιωτικά επί της οδού Τσιμισκή Ιωάννη 3 – Θεσσαλονίκη