Επιλογή Σελίδας

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Κοινωνικός/ή Λειτουργός – Υπεύθυνος/η Προγράμματος Φιλοξενίας και Ανάπτυξης Μελών

ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ: Πλήρους απασχόλησης, αορίστου χρόνου

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ: Στη Διευθύντρια της ΕΛΛΟΚ

 

Σχετικά με την ΕΛΛΟΚ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 2015 ως το επίσημο δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης οργανώσεων ασθενών με Καρκίνο. Έχει μέλη 40 οργανώσεις ασθενών σε όλη την Ελλάδα συνηγορώντας για όλους τους τύπους καρκίνου, κοινούς και σπάνιους, καθώς και παιδιατρικούς.

Το όραμα της ΕΛΛΟΚ είναι η ολοκληρωμένη, έγκαιρη και οικονομικά προσιτή φροντίδα για όλους τους ασθενείς με καρκίνο διασφαλίζοντας άριστη διάγνωση, θεραπεία, ψυχο-κοινωνική υποστήριξη και αποκατάσταση, καθώς και επανένταξη στην κοινωνική ζωή.

 

Ο ρόλος της θέσης

Ο/Η υπεύθυνος/η της θέσης διαχειρίζεται αιτήματα ασθενών για φιλοξενία κατά τη διάρκεια των θεραπειών τους σε αυτόνομα διαμερίσματα σε τρεις πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα). Εξυπηρετεί ασθενείς ή οικείους τους, κατατοπίζοντάς τους σχετικά με τα δικαιώματά τους και παραπέμποντάς τους σε φορείς και συλλόγους ασθενών. Διατηρεί τακτική επικοινωνία και αναπτύσσει αμφίδρομη σχέση συνεργασίας με τα μέλη της ΕΛΛΟΚ, που είναι Σύλλογοι ασθενών. Συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δράσεις του γραφείου (π.χ. εκστρατείες ενημέρωσης, επιστημονικές ημερίδες, συνέδρια, προγράμματα κ.α.) συμβάλλοντας διοικητικά στην υλοποίησή τους. Συντάσσει αναφορές σε τακτική βάση με ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ογκολογικοί ασθενείς. Σε συνεργασία με τη διευθύντρια, θα εργαστεί για την ανάπτυξη και λειτουργία Κοινωνικής Υπηρεσίας που θα απαντά στις ανάγκες των εξυπηρετούμενων της ΕΛΛΟΚ και των μελών της.

 

Eπιθυμητά Προσόντα

Πτυχίο Κοινωνικής Εργασίας

Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος

Εργασιακή εμπειρία στην υποστήριξη ευάλωτων ομάδων

Καλή γνώση των θεμάτων κοινωνικής πολιτικής και νομικών ζητημάτων

Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας

Άριστη γνώση Η/Υ

Αυξημένες επικοινωνιακές δεξιότητες

Υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και ευαισθησία στα προβλήματα των εξυπηρετούμενων

Ομαδικότητα και πνεύμα καλής συνεργασίας

 

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, παρακαλούμε στείλτε μας το βιογραφικό σας το αργότερο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2022 στο email: maria.nomikou@ellok.org. Καθώς επιθυμούμε την άμεση κάλυψη της θέσης, ενδέχεται η διαδικασία να ολοκληρωθεί μόλις βρεθεί ο/η κατάλληλος/η υποψήφιος/α ακόμα και πριν την καταληκτική προθεσμία υποβολής βιογραφικών.