Επιλογή Σελίδας

Υπό την Αιγίδα:

Επίσημοι Χορηγοί:

NOVARTIS Εταιρική Παρουσίαση

Η Novartis εξελίσσει την ιατρική πρακτική με στόχο τη βελτίωση και την επέκταση της ζωής των ανθρώπων. Ως μια κορυφαία παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία, χρησιμοποιούμε καινοτόμα επιστημονικά δεδομένα και ψηφιακές τεχνολογίες για τη δημιουργία θεραπειών που κάνουν τη διαφορά σε τομείς όπου υπάρχει μεγάλη ιατρική ανάγκη. Στην προσπάθεια για ανακάλυψη νέων φαρμάκων, κατατασσόμαστε σταθερά μεταξύ των εταιρειών με τη μεγαλύτερη επένδυση σε έρευνα και ανάπτυξη στον κόσμο. Τα προϊόντα μας αγγίζουν περισσότερους από 750 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως ενώ ανακαλύπτουμε καινοτόμους τρόπους για τη διεύρυνση της πρόσβασης στις πιο πρόσφατες θεραπείες μας. Περίπου 108.000 άνθρωποι, πάνω από 140 εθνικοτήτων, εργάζονται στη Novartis ανά τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και η εταιρεία απασχολεί 400 περίπου άτομα σε όλη την Ελλάδα.

Σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, η Novartis Hellas εξακολούθησε να παράγει αξία, προσφέροντας λύσεις και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα όπου είναι αναγκαίο: στο εθνικό σύστημα Υγείας, τους ασθενείς και φροντιστές, αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον. Με την πεποίθηση ότι η βιωσιμότητα και η υπευθυνότητα είναι αναγκαία συστατικά για την μακροπρόθεσμη επιχειρηματική επιτυχία, συνδέει άρρηκτα την έννοια της Εταιρικής Υπευθυνότητας με την επιχειρηματική στρατηγική.

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν πρόσφατα για το αποτύπωμα της εταιρείας στην Ελλάδα, με βάση την τελευταία Έκθεση Αποτίμησης της Κοινωνικής, Περιβαλλοντικής & Οικονομικής Επίδρασής της, φανερώνουν τις αξιόλογες επιδόσεις της σε όλους τους τομείς.

Οι στόχοι και οι δεσμεύσεις σε θέματα Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Εταιρικής Διακυβέρνησης (ΕSG) διαχέονται σε ολόκληρο το φάσμα των δραστηριοτήτων, ενισχύουν τη βιώσιμη ανάπτυξη, αποτελούν καταλύτη για θετικές αλλαγές και χτίζουν την εμπιστοσύνη με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Novartis Hellas:

Website: www.novartis.gr
Facebook page: https://www.facebook.com/NovartisHellas/
LinkedIn page: https://www.linkedin.com/company/novartis-hellas/
YouTube channel: Novartis Hellas

Roche Εταιρική Παρουσίαση

Η Roche αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία  παγκοσμίως στον Κλάδο Φαρμάκων και Διαγνωστικών και εστιάζει στην προαγωγή της επιστήμης με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Ο συνδυασμός της δυναμικής των Κλάδων Φαρμάκου και Διαγνωστικών υπό την ίδια στέγη, έχουν καταστήσει τη Roche ηγέτιδα στην εξατομικευμένη θεραπεία – μια στρατηγική που έχει στόχο να προσφέρει σε κάθε ασθενή την κατάλληλη θεραπεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.ΗRoche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο, με ένα διευρυμένο φάσμα φαρμακευτικών θεραπειών  στην ογκολογία, την ανοσολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, την οφθαλμολογία και τις παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.roche.comwww.roche.gr.

Χορηγοί:

Bristol Myers Squibb Εταιρική Παρουσίαση

Η Βristol-Myers Squibb είναι μία διαφοροποιημένη εταιρία καθοδηγούμενη από τη στρατηγική ανάπτυξης βιοφαρμακευτικών προϊόντων, βάσει της οποίας αξιοποιεί τις δυνατότητες και τους πόρους μίας μεγάλης φαρμακευτικής εταιρίας σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό πνεύμα και την ευελιξία μίας εταιρίας βιοτεχνολογίας. Εργαζόμαστε καθημερινά για να παρέχουμε καινοτόμα φάρμακα στους ασθενείς που αντιμετωπίζουν σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή ασθένειες σε τομείς όπως η ογκολογία, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η ανοσολογία και η ίνωση. Μέσω του τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης που διαθέτουμε, έχουμε δημιουργήσει μία βιώσιμη γραμμή ανάπτυξης πιθανών θεραπειών και αναπτύσσουμε συνεργασίες ώστε να διευρύνουμε και να επιταχύνουμε την πρόσβαση στην καινοτομία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, στη διεύθυνση: www.bms-greece.gr

Βristol-Myers Squibb is a differentiated company, led by our unique BioPharma strategy that leverages the reach and resources of a major pharma company paired with the entrepreneurial spirit and agility of a biotech firm. We work every day to deliver innovative medicines for patients with serious and life-threatening diseases.
Each day, our employees around the world work together for patients – it drives everything we do. We are focused on helping millions of patients around the world in disease areas such as oncology, cardiovascular, immunoscience and fibrosis. Through our R&D organization, we have built a sustainable pipeline of potential therapies, and actively partner to access external innovation to broaden and accelerate our work.
For more information visit our website www.bms-greece.gr

MSD Εταιρική Παρουσίαση

Στην MSD, πάντοτε ανακαλύπταμε και θα συνεχίσουμε να εφευρίσκουμε έχοντας έναν και μόνο ανώτερο σκοπό: περισσότερη και καλύτερη ζωή. Εδώ και πάνω από έναν αιώνα, οι άνθρωποί μας εργάζονται ακατάπαυστα για να εφευρίσκουν λύσεις  για τις περισσότερες από τις πιο σοβαρές ασθένειες που απειλούν την ανθρωπότητα παγκοσμίως. Πρωτοπόρες θεραπείες για τον καρκίνο, τις καρδιοπάθειες, τον HIV, τον διαβήτη και τη φυματίωση είναι μερικές μόνο από τις εφευρέσεις μας που έφεραν ελπίδα και βελτίωσαν τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Σήμερα, συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση και πρωτοπορούμε στην έρευνα για να μετατρέψουμε την επιστημονική γνώση σε θεραπείες που θα είναι χρήσιμες στην ανθρωπότητα. Ερευνούμε για θεραπείες που αφορούν την πρόληψη και αντιμετώπιση παγκόσμιων υγειονομικών προβλημάτων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιομεταβολικές παθήσεις, η νόσος του Αλτσχάιμερ και οι μεταδοτικές ασθένειες όπως ο HIV και ο ιός Έμπολα.

Θέλουμε οι εφευρέσεις μας να φτάνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Στην Ελλάδα, προσφέρουμε νέες θεραπείες για διάφορες μορφές νεοπλασιών, το διαβήτη, την αθηροσκλήρωση, την ηπατίτιδα C, καθώς και θεραπευτικές λύσεις στον τομέα των αντιβιοτικών και των εμβολίων.

Διευρύνουμε τα όρια της επιστήμης με την ελπίδα ότι τα φάρμακα και τα εμβόλια που εφευρίσκουμε θα βελτιώσουν την υγεία όχι μόνο της σημερινής αλλά και γενεών που ακολουθούν.

ΙΣΤΟΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ Εταιρική Παρουσίαση

Παρά την πρόοδο που συντελείται στις ποικίλες διαγνωστικές τεχνικές και μεθόδους η τεκμηρίωση της διάγνωσης του καρκίνου βασίζεται αποκλειστικά στην ιστολογική εξέταση. Επίσης οι πολύ πρόσφατες μέθοδοι ελέγχου βιοδεικτών, προκειμένου να χορηγηθεί εξατομικευμένη θεραπεία, εξαρτώνται απολύτως από την ποιότητα επεξεργασίας του δείγματος στο παθολογοανατομικό εργαστήριο και την ακρίβεια της διάγνωσης του παθολογοανατόμου.

Η «ΙΣΤΟΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ» αποτελεί συνέχεια του πρώτου ιδιωτικού παθολογοανατομικού εργαστηρίου που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη, από τον Κώστα Ελευθεριάδη, το 1963.

Από το 1991 λειτουργεί ως ανώνυμη εταιρεία.

Στελεχώνεται από 25 εργαζόμενους (παθολογοανατόμους, βιολόγους, τεχνολόγους και ειδικούς γραμματείς)με επιστημονικό διευθυντή τον καθηγητή του Α.Π.Θ Θωμά Ζαραμπούκα.

Ως κλινικό εργαστήριο διενεργεί εξετάσεις σε ιστολογικό και κυτταρολογικό υλικό από χειρουργικά δείγματα και βιοψίες. Το φάσμα των εξετάσεων ξεκινά από την ιστολογική εξέταση και επεκτείνεται σε τεχνικές ιστοχημείας, ανοσοϊστοχημείας και μοριακής διαγνωστικής.

Τηρεί 10ετές αρχείο, άμεσα  διαθέσιμο στους ασθενείς, σε πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).

Τα πορίσματα εκδίδονται εντός 24-48ωρου, εφόσον δεν απαιτηθεί πρόσθετη ειδική μελέτη.

Είναι το πρώτο παθολογοανατομικό εργαστήριο στην Ελλάδα που διαπίστευσε τις υπηρεσίες του στο Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 15189:2012.

Πρώτο επίσης ανέπτυξε κατά παραγγελία ειδικό λογισμικό διαχείρισης εργαστηρίου (BiopsySoftAPLIS) για την υποστήριξη και τεκμηρίωση όλων των υπηρεσιών που προσφέρει με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Και για τις δύο παραπάνω δράσεις βραβεύθηκε το 2016 με HealthBusinessAwards  στους αντίστοιχους τομείς.

Διαθέτει εξαιρετικό ιστορικό επιδόσεων στην παροχή υπηρεσιών παθολογοανατομίας και ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών πελατών που εκτείνεται από εξειδικευμένους ιατρούς σε ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία.

Σημείο σταθμό για την εταιρεία αποτέλεσε η συνεργασία με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, για το οποίο αποτελεί τον αποκλειστικό πάροχο υπηρεσιών παθολογικής ανατομικής, αδιάλειπτα από το 2001.

Με κύκλο εργασιών, ο οποίος υπερβαίνει τις 14.000 περιπτώσεις ασθενών ετησίως και με ιδιαίτερη εμπειρία σε περιστατικά χειρουργικής ογκολογίας,  η ΙΣΤΟΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα παθολογοανατομικά εργαστήρια τόσο από τον Ιδιωτικό όσο και τον Δημόσιο τομέα.

Η «ΙΣΤΟΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ», έχοντας ήδη επενδύσει σε τεχνολογίες αιχμής όπως η μοριακή βιολογία, παραμένει πρώτιστα προσηλωμένη στην ποιότητα των υπηρεσιών της. Ταυτόχρονα, έχοντας την πεποίθηση πως η παροχή βέλτιστων ιατρικών υπηρεσιών ξεπερνά το αντικείμενο ενός μόνο φορέα, διερευνά διαρκώς εκτός από την προσέλκυση νέων ιατρών και τη σύναψη συνεργασιών με εργαστήρια, ιατρούς νοσοκομεία και Ακαδημαϊκά Ιδρύματα.

Φαρμασέρβ-Λίλλυ Εταιρική Παρουσίαση

Όλα ξεκινούν με μία υπόσχεση
Να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη

Η Εταιρεία:

Η Φαρμασέρβ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1984. Η Φαρμασέρβ-Λίλλυ διαμορφώθηκε το 1994 ως κοινοπραξία μεταξύ της Ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Φαρμασέρβ και της Αμερικάνικης πολυεθνικής εταιρείας Eli-Lilly.

Σήμερα, η Φαρμασέρβ-Λίλλυ βρίσκεται μεταξύ των 10 πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά.

Ως πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας, η Φαρμασέρβ-Λίλλυ επενδύει στην άριστη τεχνογνωσία της Eli-Lilly στην Έρευνα & Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που προέρχονται τόσο από τα δικά της εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, όσο και από τις συνεργασίες της με διαπρεπείς επιστημονικούς οργανισμούς.

Έχει επίσης προχωρήσει σε σημαντικές συνεργασίες και με άλλες διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες όπως τη Recordati, τη Galderma, τον Όμιλο Nestle, τη Biocosmetics, τη DaiichiSankyo, τη GedeonRichter, την Pikdare, τη GrimbergLaboratories, τη SCJohnsonγια τη διεύρυνση τόσο του φαρμακευτικού όσο και του μη φαρμακευτικού τομέα.

Οι θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες παρέχουμε φαρμακευτικές λύσεις:

  • Διαβήτης
  • Ογκολογία
  • Οστεοπόρωση
  • Κεντρικό Νευρικό Σύστημα
  • Ουρολογία – Σεξουαλική ζωή
  • Δερματολογία
  • Ρευματολογία
  • Λοιμώξεις
  • Καρδιολογία
  • Διαταραχές ανάπτυξης

Επίσης, διαθέτουμε ΜΗΣΥΦΑ & μη φαρμακευτικά προϊόντα.

Η κλινική έρευνα στην εταιρεία μας:

To Ιατρικό Τμήμα της Φαρμασέρβ-Λίλλυ είναι σταθερά προσηλωμένο στο όραμα της άρτιας διεξαγωγής Κλινικών Ερευνητικών Προγραμμάτων.Σήμερα, έχοντας καταγράψει πολύ σημαντική επιστημονική δραστηριότητα, απολαμβάνει μεγάλης αποδοχής σε εθνικό & διεθνές επίπεδο

Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στο www.lilly.gr

LEO Εταιρική Παρουσίαση

Η LEO Pharmaceutical Hellas (LEOHellas) ιδρύθηκε το 1958 ως θυγατρική  εταιρεία της LEOPharmaA/S. Η LEO Pharma παρέχει φαρμακευτικά σκευάσματα και θεραπευτικές λύσεις για τους ασθενείς με Θρόμβωση από το 1940. Όλα αυτά τα χρόνια, το πάθος για έρευνα σε θεραπείες που δυνητικά μπορούν να αλλάξουν την ποιότητα ζωής των ασθενών, ενισχύεται με κάθε σημαντική νέα ανακάλυψη σε αυτό τον τομέα.Συνεργάζεται με πανεπιστημιακά και ερευνητικά κέντρα και εστιάζει στην πρόληψη και θεραπεία ασθενειών που είναι δυνητικά απειλητικές  για τη ζωή, ή μπορούν να οδηγήσουν σε αναπηρία, όπως η Εν τω Βάθει Φλεβική Θρόμβωση (ΕΒΦΘ) και η Πνευμονική Εμβολή (ΠΕ).

Στη LEO Pharma μετατρέπουμε τη γνώση σε καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ασθενών που έχει επηρεάσει η Θρόμβωση. Ο στόχος αυτός καθοδηγεί την έρευνα μας ειδικότερα για τους ογκολογικούς ασθενείς, καθώς εκτιμάται πως 1 στους 5 θα εμφανίσει κάποια στιγμή στην πορεία της νόσου θρόμβωση.

Κάνοντας πράξη το «Δικαίωμα στην Υγεία» έναν από τους πέντε άξονες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η LEOHellas στηρίζει τους ασθενείς με προβλήματα θρόμβωσης ώστε όλοι να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην Υγεία και τις καινοτόμες θεραπείες. Βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της είναι ότι «η γνώση είναι δύναμη»και έτσι συμβάλλει πολύπλευρα στην ενημέρωση των ασθενών.    Στο πλαίσιο αυτό έχει δημιουργήσει την ενημερωτική ηλεκτρονική πύλη https://gateofthrombs.gr/ με στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση των ασθενών αλλά και του ευρύτερου κοινού αναφορικά με τη θρόμβωση και πως επηρεάζει τη ζωή με ποικίλες πληροφορίες αλλά και συμβουλές για την πρόληψή της (θρόμβωση και εγκυμοσύνη, θρόμβωση και καρκίνος κα) . Επίσης υλοποιεί εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη θρόμβωση στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα. Παράλληλα έχει θέσει σε λειτουργία την υπηρεσία ανοιχτή γραμμή θρόμβωσης 210.2240.000 «Τράβηξε μία γραμμή στη θρόμβωση με σωστή ενημέρωση και πρόληψη.Κάλεσε στη γραμμή θρόμβωσης σήμερα. Ρώτησε το γιατρό σου».

Χορηγοί Επικοινωνίας: