Μέλη
Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας

Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και πιστοποιημένο από το Υπουργείο Υγείας ως φορέας παροχής κοινωνικής προσφοράς. Ο Σύλλογος προσφέρει στο Νομό προληπτικές εξετάσεις, σπιρομετρήσεις, P.S.A, ουρολογική εξέταση (καρκίνος του προστάτη), μαστογραφίες, test pap, μηνιαία παροχή οικονομικής βοήθειας, πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ, έξοδα μετάβασης και επιστροφής για ακτινοβολίες σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη σε άπορους καρκινοπαθείς. Επίσης προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη στους ασθενείς και τις οικογένειες αυτών όταν και εφόσον το επιθυμούν. Τον Ιούλιο μοιράζουμε σε όλες τις ακτές της περιοχής μας αντηλιακές κρέμες. 

Κάθε χρόνο εκδίδουμε ημερολόγιο, οργανώνουμε διαλέξεις, προσφέρουμε χριστουγεννιάτικα δώρα      σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς με καρκίνο του Ογκολογικού Τμήματος καθώς και λαμπάδες το Πάσχα.

Οργανώνουμε bazaar παραμονές Χριστουγέννων και Πάσχα, μουσικές βραδιές σε συνεργασία με Συλλόγους της πόλης μας αλλά και εκδρομές. 

Φροντίζουμε για την προβολή του Συλλόγου μας μέσω των ΜΜΕ με ομιλίες με αφορμή τις παγκόσμιες ημέρες κάθε μορφής καρκίνου από επιστήμονες. Η αποδοχή του Συλλόγου από την τοπική κοινωνία είναι μεγάλη και απόδειξη αυτού είναι ότι πολλές επιχειρήσεις οργανώνουν δράσεις, των οποίων τα έσοδα προσφέρονται στο Σύλλογο μας. 

 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.se-kk.gr