Μέλη
Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου «ΣυνεχίΖΩ»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου «ΣυνεχίΖΩ», ιδρύθηκε το 2007 από ανθρώπους που είτε βιώσαν προσωπικά και οικογενειακά τον καρκίνο, είτε είχαν μια «επαγγελματική» σχέση μαζί του, (νοσηλευτές, γιατροί, κλπ). Με πολύ πείσμα και καθαρή ματιά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό, με όπλο τη θέλησή για ΖΩΗ, για να σταθούν δίπλα του, εκείνοι που τον καρκίνο τον γνωρίσαν από πολύ κοντά και  να δώσουν το χέρι σε αυτόν που το χρειάζεται! 

 

Οι παροχές που προσφέρουν είναι: Ομάδες ψυχολογικής στήριξης με τη βοήθεια εξειδικευμένων επαγγελματιών ψυχικής υγείας, κύκλους σεμιναρίων διαχείρισης των προβλημάτων που έχουν σχέση με τη νόσο, ημερίδες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα μέλη μας, παρεμβάσεις-παρουσιάσεις στα Μ.Μ.Ε, εκδρομές, μουσικές βραδιές, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ομάδες χειροτεχνίας, κ.α.!

 

Το έτος 2008, το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», εμπιστεύθηκε και όρισε τον Σύλλογο ως φορέα υλοποίησης της ανέγερσης, μετά από δωρεά του, του έργου “ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ”. Ο ξενώνας φιλοξενεί συνοδούς και ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και ο οποίος από το 2009 έχει περάσει στην κυριότητα του Π.Γ.Ν.Α. Το 2014 μετά από μια ευγενική δωρεά ψυχής, προχωρήσαμε σε μια εκ βάθρων ανακαίνιση της Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας του Π.Γ.Ν.Α. και εγκαταστήσαμε ένα πρωτοποριακό, ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας ασθενών, το «PRIORITY», με on line παρακολούθηση. Τελευταίο επίτευγμά μας, η ένταξή μας στο Διασυνοριακό πρόγραμμα Interreg Greece-Bulgaria 2014-2020! Αποκτήσαμε μια πλήρως εξοπλισμένη κινητή μονάδα έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης, ειδικά για τον γυναικολογικό καρκίνο!

 

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (WebSite)

Email: syll.synexizo@gmail.com