Επιλογή Σελίδας

Εταιρική παρουσίαση ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Το κύρος της εταιρείας ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ συμβαδίζει με ένα έντονο αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης, ενώ ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον κοινωνικό της περίγυρο αποτελούν για εκείνην ύπατους στόχους.

Από το 1914 έως και σήμερα, η στήριξη έργων κοινωνικής προσφοράς για την εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ αποτελεί έναν ακόμη απαραίτητο συνδετικό κρίκο στις σχέσεις που έχει οικοδομήσει, ενώ η προσφορά αντανακλά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και τις αξίες της.

Η αποστολή μας είναι η συμβολή στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας μέσω της διάθεσης καινοτόμων προϊόντων τεχνολογίας αιχμής και αδιάλειπτης τεχνικής υποστήριξης από έμπειρο προσωπικό σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ συνεργάζεται με κορυφαίους και καταξιωμένους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού σε ένα ευρύ φάσμα ιατροτεχνολογικών προϊόντων και εφαρμογών δίνοντας της τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε νοσοκομεία, κλινικές και διαγνωστικά κέντρα και κέντρα αποκατάστασης, αλλά και ιδιωτικά ιατρεία.

Στον τομέα της ακτινοθεραπείας η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι αποκλειστικός συνεργάτης του κορυφαίου Αμερικάνικου κατασκευαστικού οίκου VARIANMEDICALSYSTEMS.  Το όραμα της VARIAN είναι «ένας κόσμος χωρίς τον φόβο του καρκίνου». Για να επιτύχει αυτή την πρόκληση εφοδιάζει την παγκόσμια αγορά με τα πλέον σύγχρονα συστήματα για την καταπολέμηση του καρκίνου.