Με την Αιγίδα

Χορηγοί:

SANOFI Εταιρική Παρουσίαση
Σχετικά με τη Sanofi

Η Sanofi έχει αφοσιωθεί στην υποστήριξη των ανθρώπων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων υγείας. Είμαστε μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία που εστιάζει στην ανθρώπινη υγεία. Προλαμβάνουμε τις ασθένειες με εμβόλια καιπροσφέρουμε καινοτόμες θεραπείες οι οποίες αμβλύνουν τον πόνο και βελτιώνουν τη διαχείριση της εκάστοτε νόσου. Στεκόμαστε δίπλα τόσο στους λίγους που πάσχουν από σπάνιες παθήσεις, όσο και στα εκατομμύρια ανθρώπων που ζουν με χρόνιες παθήσεις ανά την υφήλιο. Με περισσότερους από 100.000 εργαζομένους σε 100 χώρες, η Sanofi μετατρέπει την επιστημονική καινοτομία σε λύσεις υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Sanofi Ελλάδας προσφέρει καινοτόμες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων υγείας, από την πρόληψη μέχρι και την θεραπεία, με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ασθενών. Προσφέρουμε θεραπευτικές λύσεις για τον Διαβήτη, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τις σπάνιες παθήσεις, την πολλαπλή σκλήρυνση, την Ογκολογία, την Ανοσολογία και τα καταναλωτικά προϊόντα υγείας. Συνεργαζόμαστε με όλους τους επαγγελματίες υγείας και τους υγειονομικούς φορείς για να διασφαλίσουμε ότι οι ασθενείς έχουν πρόσβαση στην κατάλληλη θεραπεία, αλλά και για να βελτιώσουμε την υγεία του τοπικού πληθυσμού.

Η εταιρία μας έχει δυναμική παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 40 χρόνια. Ο οργανισμός μας αποτελείται από 200 Έλληνες εργαζόμενους που συνεισφέρουν καθημερινά στη βελτίωση της υγείας στη χώρα μας.

Η Sanofi Ελλάδας κάνει σημαντικές επενδύσεις σε  κλινικές μελέτες που προσφέρουν στα ελληνικά ερευνητικά κέντρα την απαραίτητη τεχνογνωσία και στους Έλληνες ασθενείς πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες.

Η Sanofi στην Ελλάδα είναι 1η σε όγκο πωλήσεων και 4η σε  αξία πωλήσεων1, σε σχέση με τις υπόλοιπες φαρμακοβιομηχανίες της χώρας.

Η εταιρία στοχεύει στη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην Ελλάδα και στη συνεχή υποστήριξη των περισσότερων από 1 εκατομμυρίου ασθενών σε διάφορες θεραπευτικές κατηγορίες, διασφαλίζοντας παράλληλα την πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες.

1IMS Total retail Market Year 2018. Hospital sales are not included

www.sanofi.com

www.sanofi.gr