Επιλογή Σελίδας

Η Αναστασία Σπυρίδου, είμαι 55 ετών, μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και είμαι Μαία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Είμαι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Τσιακυρούδη, έναν υπέροχο άνθρωπο και είμαι μαμά της Λίας, της Σοφίας και της Νάσιας αλλά και γιαγιά δυο καταπληκτικών εγγονών, της Αναστασίας και της Ασημίνας.

Εδώ και 30 χρόνια, ζω και εργάζομαι στην Αλεξανδρούπολη. Πριν από 16,5 χρόνια με την αναγκαστική άδεια του συζύγου μου, απέκτησα και μια “παράλληλη σχέση”, έναν καινούργιο “σύντροφο ζωής”, που ελπίζω να πορευθούμε μαζί για πολλά πολλά χρόνια. Ήρθε στην ζωή μου, ο καρκίνος…

Την ανακάτεψε, την άλλαξε, την επαναπροσδιόρισε αλλά δεν την διέλυσε!

Πριν από σχεδόν 13 χρόνια, άνθρωποι που συναντηθήκαμε μαζί του, ιδρύσαμε το σύλλογο “ΣυνεχίΖΩ”, τον οποίο υπηρετώ από την ίδρυση του στην θέση της προέδρου για 10 χρόνια. Αυτό που κατάλαβα είναι πως: “Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ! Μπορεί να πολιορκήσει το κορμί σου, αλλά αν ΕΣΥ το αποφασίσεις, ΔΕ μπορεί να κατακτήσει και τη ζωή σου”.

“ΣυνεχίΖΩ” λοιπόν με το ΖΩ κεφαλαίο, χαίρομαι που μεγαλώνω και μπορώ να απολαμβάνω τη ΖΩΗ μέσα από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου αλλά και μέσα από τη δυνατότητα να είμαι παρούσα όπου μπορώ μέσα από το Σύλλογο Καρκινοπαθών  και Φίλων Νομού Εβρού.