Επιλογή Σελίδας

Πανελλήνια Έρευνα για τον Ουρογεννητικό Καρκίνο

Στα πλαίσια της καμπάνιας που διεξάγει φέτος η ΕΛΛΟΚ για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τον ουρογεννητικό καρκίνο, οργανώνει Πανελλήνια Έρευνα που απευθύνεται σε ασθενείς.

Συγκεκριμένα η έρευνα απευθύνεται σε ασθενείς που έχουν νοσήσει ή νοσούν από καρκίνο των νεφρών, και της ουροδόχου κύστης και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν σε  ημερίδα που πρόκειται να διοργανώσει η ΕΛΛΟΚ το προσεχές διάστημα και για την οποία θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε ανάγκες και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι ασθενείς και να επεξεργαστούμε λύσεις και απαντήσεις επί αυτών. Επίσης τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν και για την εξαγωγή συμπερασμάτων για τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας σε σχέση με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλες τις οργανώσεις των ασθενών και φίλων να στηρίξουν την έρευνα, η οποία θα διαρκέσει μέχρι 15 Νοεμβρίου 2017, προτρέποντας τα μέλη τους που νοσούν ή έχουν νοσήσει από τους παραπάνω τύπους καρκίνου, να συμμετάσχουν ώστε να υπάρξει ικανός αριθμός συμμετοχών που θα εξασφαλίσει την επιτυχία της έρευνας και θα δώσει την πραγματική διάσταση των συνθηκών στη χώρα μας.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την έρευνα εδώ.