Επιλογή Σελίδας

Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας

κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου

Με την Υποστήριξη

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την ευγενική άνευ όρων Χορηγία και Υποστήριξη τους

Μέγας Αργυρός Χορηγός

GSK Εταιρική παρουσίαση


Η GSK κατέχοντας ηγετική θέση στις θεραπευτικές κατηγορίες των αναπνευστικών νοσημάτων, των εμβολίων και του HIV ανάμεσα στις φαρμακευτικές εταιρείες που επενδύουν σε έρευνα και ανάπτυξη διεθνώς, στοχεύει στη διάθεση καινοτόμων πρωτότυπων φαρμάκων και εμβολίων με βασική αποστολή να βοηθήσει τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα, να νιώθουν καλύτερα και να ζουν περισσότερο.

Με βασικές αξίες την εστίαση στον ασθενή, τη διαφάνεια, το σεβασμό και την ηθική ακεραιότητα, η GSK επενδύει στην επιστημονική και τεχνολογική βελτιστοποίηση με σκοπό την ανάπτυξη και διάθεση στην αγορά νέων καινοτόμων προϊόντων, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ασθενών, των καταναλωτών και των οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης.

Στην Ελλάδα, η GSK διαθέτει περισσότερα από 50 πρωτότυπα φάρμακα για νοσήματα όπως ασθένειες του αναπνευστικού (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια-Χ.Α.Π. και Άσθμα), HIV/AIDS, σπάνιες παθήσεις, επιληψία, ημικρανία, νόσος του Πάρκινσον, κατάθλιψη, δερματοπάθειες, λοιμώξεις διαφόρων συστημάτων και γρίπη. Παράλληλα, ούσα ηγέτης στην ανάπτυξη εμβολίων, στην Ελλάδα η GSK διαθέτει εμβόλια για την πρόληψη του συνόλου των ασθενειών που περιγράφονται στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών παιδιών και εφήβων συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου κατά της μηνιγγίτδας Β.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.gr.gsk.com, www.gsk.com

 

Roche Εταιρική παρουσίαση


Η Roche αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία  παγκοσμίως στον Κλάδο Φαρμάκων και Διαγνωστικών και εστιάζει στην προαγωγή της επιστήμης με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Ο συνδυασμός της δυναμικής των Κλάδων Φαρμάκου και Διαγνωστικών υπό την ίδια στέγη, έχουν καταστήσει τη Roche ηγέτιδα στην εξατομικευμένη θεραπεία – μια στρατηγική που έχει στόχο να προσφέρει σε κάθε ασθενή την κατάλληλη θεραπεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Η Roche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο, με ένα διευρυμένο φάσμα φαρμακευτικών θεραπειών  στην ογκολογία, την ανοσολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, την οφθαλμολογία και τις παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες:www.roche.comwww.roche.gr.

Επίσημοι Χορηγοί

Bristol-Myers Squibb Εταιρική παρουσίαση

BRISTOL MYERS – SQUIBB

Η Βristol-Myers Squibb είναι μία διαφοροποιημένη εταιρία καθοδηγούμενη από τη στρατηγική ανάπτυξης βιοφαρμακευτικών προϊόντων, βάσει της οποίας αξιοποιεί τις δυνατότητες και τους πόρους μίας μεγάλης φαρμακευτικής εταιρίας σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό πνεύμα και την ευελιξία μίας εταιρίας βιοτεχνολογίας. Εργαζόμαστε καθημερινά για να παρέχουμε καινοτόμα φάρμακα στους ασθενείς που αντιμετωπίζουν σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή ασθένειες σε τομείς όπως η ογκολογία, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η ανοσολογία και η ίνωση.  Μέσω του τομέα  Έρευνας & Ανάπτυξης που διαθέτουμε, έχουμε δημιουργήσει μία βιώσιμη γραμμή ανάπτυξης πιθανών θεραπειών και αναπτύσσουμε συνεργασίες ώστε να διευρύνουμε και να επιταχύνουμε την πρόσβαση στην καινοτομία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, στη διεύθυνση: www.bms-greece.gr

Βristol-Myers Squibb is a differentiated company, led by our unique BioPharma strategy that leverages the reach and resources of a major pharma company paired with the entrepreneurial spirit and agility of a biotech firm. We work every day to deliver innovative medicines for patients with serious and life-threatening diseases.
Each day, our employees around the world work together for patients – it drives everything we do. We are focused on helping millions of patients around the world in disease areas such as oncology, cardiovascular, immunoscience and fibrosis. Through our R&D organization, we have built a sustainable pipeline of potential therapies, and actively partner to access external innovation to broaden and accelerate our work.
For more information visit our website www.bms-greece.gr

Gilead Εταιρική παρουσίαση

Η Gilead Sciences είναι μία βιοφαρμακευτική εταιρία που ερευνά και αναπτύσσει καινοτόμες θεραπείες σε τομείς όπου υπάρχουν σημαντικά θεραπευτικά κενά. Με κάθε νέα έρευνα και ανακάλυψη θεραπειών αναζητούμε τη θεραπευτική φροντίδα των ανθρώπων που πάσχουν από ασθένειες απειλητικές για τη ζωή σε όλο τον κόσμο. Η Gilead εστιάζεται στους τομείς του HIV/AIDS, των Ηπατιτίδων Β & C, της Αιματολογίας και Ογκολογίας.

Η γκάμα των περισσότερων από  25 φαρμακευτικών προϊόντων μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φάρμακα πρώτης γραμμής, συμπεριλαμβανομένων των ολοκληρωμένων θεραπευτικών σχημάτων για την HIV λοίμωξη και την Χρόνια Ηπατίτιδα C τα οποία διατίθενται σε ένα μόνο δισκίο την ημέρα καθώς και την πρώτη εγκεκριμένη CAR T για την αντιμετώπιση προχωρημένης νόσου για δύο τύπους επιθετικού Non-Hodgkin λεμφώματος.

Η Gilead Sciences ιδρύθηκε το 1987 στο Foster City της Καλιφόρνια των ΗΠΑ και εξελίχθηκε σε μία πρωτοπόρο βιοφαρμακευτική εταιρία, με μία ταχύτατα διευρυνόμενη γκάμα φαρμακευτικών προϊόντων και με μία αυξανόμενη ερευνητική δραστηριότητα στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων. Απασχολεί περίπου 11.000 εργαζόμενους και στις έξι ηπείρους. Εκατομμύρια άνθρωποι σ’ όλον τον κόσμο ζουν με καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής χάρη στις καινοτόμες θεραπείες που έχει αναπτύξει η Gilead.

Στη χώρα μας η εταιρία δραστηριοποιείται από το 2001 και διαθέτει πρωτότυπα σκευάσματα για την αντιμετώπιση του HIV/AIDS, των Ηπατιτίδων Β & C, των Αιματολογικών/Ογκολογικών Παθήσεων, των Σοβαρών Συστηματικών Μυκητιακών Λοιμώξεων και της Κυστικής Ίνωσης.

Σήμερα, στη Gilead Sciences Ελλάς απασχολούνται 44 άτομα που εστιάζουν σε ιατρικές, κανονιστικές και εμπορικές δραστηριότητες.

MSD Εταιρική παρουσίαση

Inventing for Life

Στην MSD, πάντοτε ανακαλύπταμε και θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε θεραπείες έχοντας έναν και μόνο απώτερο σκοπό: να προσφέρουμε περισσότερη και καλύτερη ζωή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως. Πρωτοπόρες θεραπείες για τον καρκίνο, τις καρδιοπάθειες, τον HIV, τον διαβήτη και τη φυματίωση είναι μερικές μόνο από τις ανακαλύψεις μας που έφεραν ελπίδα και βελτίωσαν τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Με παρουσία σε 140 χώρες και με 68.000 εργαζόμενους παγκοσμίως εργαζόμαστε για να  μετατρέψουμε την επιστημονική γνώση σε θεραπείες για την πρόληψη και αντιμετώπιση παγκόσμιων υγειονομικών προβλημάτων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιομεταβολικές παθήσεις, η νόσος του Αλτσχάιμερ και μεταδοτικές ασθένειες, όπως οι ιοί, HIV και Έμπολα. Η MSD στις ΗΠΑ και τον Καναδά είναι γνωστή ως Merck & Co, Inc, Kenilworth, NJ, USA.

Το ερευνητικό μας πρόγραμμα επικεντρώνεται στους τομείς της Ογκολογίας, των Εμβολίων, της Λοιμωξιολογίας, του Σακχαρώδους Διαβήτη, της Ανοσολογίας και της Νευρολογίας, με 10 προγράμματα Κλινικών Μελετών Φάσης ΙΙ και 20 προγράμματα Κλινικών Μελετών Φάσης ΙΙΙ, ενώ 3 προγράμματα βρίσκονται σε τελικό στάδιο αξιολόγησης.

Η MSD στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, η MSD ξεκίνησε την λειτουργία της το 2010. Ωστόσο πολλά από τα προϊόντα της ήταν διαθέσιμα στους ασθενείς της χώρας νωρίτερα μέσω της μακρόχρονης συνεργασίας με την φαρμακευτική βιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ.

Σήμερα απασχολεί περίπου 270 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει προϊόντα για ένα μεγάλο εύρος θεραπευτικών κατηγοριών, όπως η ογκολογία, τα εμβόλια, ο διαβήτης, η καρδιολογία, η ανοσολογία, η λοιμωξιολογία, τα αντιβιοτικά, η αναισθησιολογία, η γονιμότητα και η αντισύλληψη.

Μάθετε περισσότερα στο msd.gr ή ακολουθήστε μας στο Twitter.

Inventing for Life

At MSD, we always invented and will continue to invent therapies with one single purpose : to offer more and better life to as more people as possible around the world. Innovative therapies for cancer, HIV, diabetes and tuberculosis are some only of our inventions that gave hope and improved people’s lives.

We are present in 140 countries with 68.000 employees, working to transform scientific knowledge in therapies that prevent and face global health issues, like cancer, cardiometabolic diseases and infectious diseases like HIV and Ebola viruses. MSD is known in US and Canada as Merck & Co, Inc, Kenilworth, NJ, USA.

Our research program focuses on the areas of Oncology, Vaccines, Infectious diseases, Diabetes Mellitus, Immunology and Neurology and we have 10 clinical Phase II programs and 20 programs of Phase III while 3 programs are in the final evaluation stage.

MSD in Greece

MSD started operating in Greece in 2010. However, a number of its products were available to Greek patients earlier through its long term collaboration with the pharmaceutical industry VIANEX.

Today, MSD employs 270 employees and has a big portfolio of products in categories such as oncology, vaccines, diabetes, cardiology, immunology, infectious diseases, antibiotics, anesthesiology, fertility and contraception.

Learn more at msd.gr or follow us on Twitter.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Χορηγοί επικοινωνίας

Χορηγός Οπτικοακουστικού υλικού: